REAL-EOD

Browse by Series

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 15.

Medveczky, Mihály (2015) A különleges jogrend egyes kérdései a gazdaságmozgósítás hazai történetéből. Vélemények a katonai jog világából, 1 . Magyar Katonai Jogi és Hadijogi Társaság, Budapest.

Pap, Júlia (2015) Társszervekkel való együttműködés jogi aspektusai a válságkezelés során, különös tekintettel a rendőrségre. Vélemények a katonai jog világából, 2 . Magyar Katonai Jogi és Hadijogi Társaság, Budapest.

Farkas, Ádám (2016) Az önálló magyar katonai hírszerzés és kémelhárítás létrejöttének szervezet- és személyzet-története Szakály Sándor tollából. Vélemények a katonai jog világából, 1 . Magyar Katonai Jogi és Hadijogi Társaság, Budapest.

Kassai, László (2017) A katonai szolgálatról általában. Vélemények a katonai jog világából, 1 . Magyar Katonai Jogi és Hadijogi Társaság, Budapest.

Farkas, Ádám (2018) Válogatás a Minisztertanács 1867 és 1944 közti jegyzőkönyveiből a honvédelmi és katonai tárgyú napirendekről. Vélemények a katonai jog világából, 1 . Magyar Katonai Jogi és Hadijogi Társaság, Budapest.

Kovács, István (2018) A terrorizmus elleni harc katonai dimenziójának jogi vonatkozásai, kihívásai és lehetséges fejlesztési irányai. Vélemények a katonai jog világából, 2 . Magyar Katonai Jogi és Hadijogi Társaság, Budapest.

Farkas, Ádám (2018) Egy lehetséges séma Magyarország védelem-szabályozási és védelmi alkotmányos szemléletének megújításához. Vélemények a katonai jog világából, 3 . Magyar Katonai Jogi és Hadijogi Társaság, Budapest.

Kassai, László (2018) A katonai szolgálati fegyelmi jog főbb vonásai. Vélemények a katonai jog világából, 4 . Magyar Katonai Jogi és Hadijogi Társaság, Budapest.

Kelemen, Roland (2019) A különleges jogrend szabályozása az egyes alkotmányokban I. – Általános alapvetés, fogalmi elhatárolás. Vélemények a katonai jog világából, 1 . Magyar Katonai Jogi és Hadijogi Társaság, Budapest.

Kelemen, Roland (2019) A különleges jogrend szabályozása az egyes alkotmányokban II. – A lengyel, cseh és szlovák különleges jogrend alkotmányos szabályai. Vélemények a katonai jog világából, 2 . Magyar Katonai Jogi és Hadijogi Társaság, Budapest.

Kelemen, Roland (2019) A különleges jogrend szabályozása az egyes alkotmányokban III. – Spanyolország különleges jogrendi szabályai az alkotmány és a különleges jogrendre vonatkozó organikus törvény rendelkezései alapján. Vélemények a katonai jog világából, 3 . Magyar Katonai Jogi és Hadijogi Társaság, Budapest.

Spitzer, Jenő (2019) A különleges jogrend szabályozása az egyes alkotmányokban IV. – Különleges jogrendi szabályozás a francia jogrendszerben. Vélemények a katonai jog világából, 4 . Magyar Katonai Jogi és Hadijogi Társaság, Budapest.

Pechnyó, Péter and Petruska, Ferenc (2020) A török határnyitással növekvő migrációs nyomásra adható határválaszok. Vélemények a katonai jog világából, 1 . Magyar Katonai Jogi és Hadijogi Társaság, Budapest.

Pechnyó, Péter (2020) A járvány selyemútja – a COVID-19 terjedésének elemzése. Vélemények a katonai jog világából, 2 . Magyar Katonai Jogi és Hadijogi Társaság, Budapest.

Kelemen, Roland (2020) A biztonsági környezet átalakulása a hosszú 19. században. Vélemények a katonai jog világából, 3 . Magyar Katonai Jogi és Hadijogi Társaság, Budapest.

This list was generated on Sat Jul 20 20:16:44 2024 CEST.