REAL-EOD

Browse by Series

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 6.

Konkoly-Thege, Miklós (1898) A M. Kir. Meteorológiai és Földmágnességi Országos Intézet Budapesten és a M. kir. Meteorológiai és Fizikai Központi Obszervatórium Ó-Gyallán. A Magyar Királyi Országos Meteorológiai és Földmágnesességi intézet hivatalos kiadványai (1.). Pesti Könyvnyomda Részvénytársaság, Budapest.

Karvázy, Zsigmond (1900) Felhő megfigyelések Ó-Gyallán 1898-ban. A Magyar Királyi Országos Meteorológiai és Földmágnesességi intézet hivatalos kiadványai (2.). Heisler J. nyomdája, Budapest.

Róna, Zsigmond (1900) A hőmérséklet évi menete Magyarországon. A Magyar Királyi Országos Meteorológiai és Földmágnesességi intézet hivatalos kiadványai (3.). Károlyi György Nyomdája, Budapest.

Szalay, László (1901) A villámcsapások Magyarországon 1890-1900 években. A Magyar Királyi Országos Meteorológiai és Földmágnesességi intézet hivatalos kiadványai (4.). Pesti Könyvnyomda Részvénytársaság, Budapest.

Konkoly-Thege, Miklós (1902) A felhőmagasságmérés módjai és eszközei. A Magyar Királyi Országos Meteorológiai és Földmágnesességi intézet hivatalos kiadványai (5.). Pesti Könyvnyomda Részvénytársaság, Budapest.

Róna, Zsigmond (1904) Magyarország hőmérsékleti viszonyai. A Magyar Királyi Országos Meteorológiai és Földmágnesességi intézet hivatalos kiadványai (6.). Pesti Könyvnyomda Részvénytársaság, Budapest.

This list was generated on Sat Jul 20 21:03:08 2024 CEST.