Békés, Ferenc (2014) A búza "sütőipari minőség" fogalmának alakulása a kezdetektől napjainkig, a gabonavegyész szemével. Székfoglaló előadások a Magyar Tudományos Akadémián . Magyar Tudományos Akadémia, [Budapest]. ISBN 978-963-508-765-5
|
Text
Bekes_Ferenc_szekfoglalo2013.pdf Download (2MB) | Preview |
Official URL: http://opac.mtak.hu/F?func=direct&local_base=MTA01...
Item Type: | Book |
---|---|
Subjects: | Q Science / természettudomány > QD Chemistry / kémia S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában |
SWORD Depositor: | ALEPH SWORD |
Depositing User: | László Sallai-Tóth |
Date Deposited: | 19 Aug 2021 09:01 |
Last Modified: | 19 Aug 2021 09:01 |
URI: | http://real-eod.mtak.hu/id/eprint/9734 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |