REAL-EOD

A búza "sütőipari minőség" fogalmának alakulása a kezdetektől napjainkig, a gabonavegyész szemével

Békés, Ferenc (2014) A búza "sütőipari minőség" fogalmának alakulása a kezdetektől napjainkig, a gabonavegyész szemével. Székfoglaló előadások a Magyar Tudományos Akadémián . Magyar Tudományos Akadémia, [Budapest]. ISBN 978-963-508-765-5

[img]
Preview
Text
Bekes_Ferenc_szekfoglalo2013.pdf

Download (2MB) | Preview
Item Type: Book
Subjects: Q Science / természettudomány > QD Chemistry / kémia
S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
SWORD Depositor: ALEPH SWORD
Depositing User: László Sallai-Tóth
Date Deposited: 19 Aug 2021 09:01
Last Modified: 19 Aug 2021 09:01
URI: http://real-eod.mtak.hu/id/eprint/9734

Actions (login required)

Edit Item Edit Item