Farkas, József (1993) Sugárzásos tartósítás : egy XX. századi élelmiszer-technológia interdiszciplináris megalapozása : akadémiai székfoglaló : 1991. április 16. Értekezések, emlékezések . Akadémiai Kiadó, Budapest. ISBN 963-05-6536-6
|
Text
MTA_ErtekezesekEmlekezesek_108_000811323.pdf Download (4MB) | Preview |
Official URL: http://opac.mtak.hu/F?func=direct&local_base=MTA01...
Item Type: | Book |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | MTA KIK raktári szám: 695.073 |
Subjects: | Q Science / természettudomány > QD Chemistry / kémia |
SWORD Depositor: | ALEPH SWORD |
Depositing User: | ALEPH SWORD |
Date Deposited: | 29 Sep 2016 07:59 |
Last Modified: | 02 Mar 2023 08:38 |
URI: | http://real-eod.mtak.hu/id/eprint/3458 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |