REAL-EOD

Bor, gasztronómia, kultúra – Értékteremtő tudomány

Fata, Ildikó and Kissné Budai, Rita, eds. (2020) Bor, gasztronómia, kultúra – Értékteremtő tudomány. Tudományos mozaik (18). Tomori Pál Főiskola, Budapest. ISBN 978-615-80727-6-2

[img]
Preview
Text
Tudományos_Mozaik_18.pdf

Download (5MB) | Preview
Item Type: Book
Subjects: H Social Sciences / társadalomtudományok > H Social Sciences (General) / társadalomtudomány általában
H Social Sciences / társadalomtudományok > HB Economic Theory / közgazdaságtudomány > HB4 Dynamics of the economy / gazdasági folyamatok
S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
Depositing User: László Sallai-Tóth
Date Deposited: 17 Apr 2023 15:15
Last Modified: 17 Apr 2023 15:15
URI: http://real-eod.mtak.hu/id/eprint/16426

Actions (login required)

Edit Item Edit Item