REAL-EOD

A magyar társadalomtudományok az UNESCO kiadványaiban | Les sciences soliales Hongroises dens les publications de l'UNESCO

Rózsa, György (1960) A magyar társadalomtudományok az UNESCO kiadványaiban | Les sciences soliales Hongroises dens les publications de l'UNESCO. A Magyar Tudományos Akadémia Könyvtárának kiadványai (20). Magyar Tudományos Akadémia Könyvtára, Budapest.

[img]
Preview
Text
KIADV_020.pdf

Download (1MB) | Preview

Abstract

Az UNESCO-nak, az Egyesült Nemzetek Nevelési, Tudományos és Kulturális Szervezetének fontos szerepe van a békés egymás mellett élés elvének érvényesülésében, a keleti és nyugati kulturális értékek kölcsönös megbecsülésében, a nemzetközi tudományos gondolatcserében, a gazdaságilag elmaradott országok kulturális felemelkedésében – hogy csak a legfontosabbakat ragadjuk ki e nemzetközi szervezet feladatai közül. Az UNESCO-nak mindeme feladatok – és az itt fel nem soroltak – megvalósítására különböző akciók lehetősége, módszerek, eszközök, anyagiak, végül, de nem utolsó sorban kiadványok állnak rendelkezésére, illetve szükség szerint ezeket szervezi meg a kitűzött célok elérése érdekében.

Item Type: Book
Subjects: H Social Sciences / társadalomtudományok > H Social Sciences (General) / társadalomtudomány általában
Depositing User: xBálint xEszter
Date Deposited: 13 Mar 2014 08:05
Last Modified: 03 Apr 2023 10:05
URI: http://real-eod.mtak.hu/id/eprint/163

Actions (login required)

Edit Item Edit Item