REAL-EOD

Items where Author is "Goldziher, Ignácz"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Book
Number of items: 9.

Book

Goldziher, Ignácz (1912) A Koránmagyarázás különféle irányairól. Előadások Kőrösi Csoma Sándor emlékezetére (4). Magyar Tudományos Akadémia, Budapest.

Goldziher, Ignácz (1908) Uri János. Értekezések a nyelv- és széptudományok köréből (20. 7). Magyar Tudományos Akadémia, Budapest.

Goldziher, Ignácz (1903) A buddhismus hatása az iszlámra. Előadások Kőrösi Csoma Sándor emlékezetére (2). Magyar Tudományos Akadémia, Budapest.

Goldziher, Ignácz (1893) A pogány arabok költészetének hagyománya. Értekezések a nyelv- és széptudományok köréből (16. 2). Magyar Tudományos Akadémia, Budapest.

Goldziher, Ignácz (1886) Palesztina ismeretének haladása az utolsó három évtizedben. Értekezések a nyelv- és széptudományok köréből (13. 3). Magyar Tudományos Akadémia, Budapest.

Goldziher, Ignácz (1884) A muhammedán jogtudomány eredetéről. Értekezések a nyelv- és széptudományok köréből (11. 9). Magyar Tudományos Akadémia Könyvkiadó, Budapest.

Goldziher, Ignácz (1877) A spanyolországi arabok helye az iszlám fejlődése történetében összehasonlítva a keleti arabokéval. Értekezések a nyelv- és széptudományok köréből (6. 4). Magyar Tudományos Akadémia Könyvkiadó, Budapest.

Goldziher, Ignácz (1874) Jelentés a Magyar T. Akadémia könyvtára számára keletről hozott könyvekről, tekintettel a nyomda viszonyokra keleten. Értekezések a nyelv- és széptudományok köréből (4. 5). Eggenberger, Budapest.

Goldziher, Ignácz (1873) A nemzetiségi kérdés az araboknál. Értekezések a nyelv- és széptudományok köréből (III. 8). Eggenberger, Budapest.

This list was generated on Wed Apr 8 10:12:36 2020 CEST.