REAL-EOD

Sugárzásos tartósítás : egy XX. századi élelmiszer-technológia interdiszciplináris megalapozása : akadémiai székfoglaló : 1991. április 16.

Farkas, József (1993) Sugárzásos tartósítás : egy XX. századi élelmiszer-technológia interdiszciplináris megalapozása : akadémiai székfoglaló : 1991. április 16. Értekezések, emlékezések . Akadémiai Kiadó, Budapest. ISBN 963-05-6536-6

[img]
Preview
PDF
MTA_ErtekezesekEmlekezesek_108_000811323.pdf

Download (4MB) | Preview
Item Type: Book
Uncontrolled Keywords: MTA KIK raktári szám: 695.073
Subjects: Q Science / természettudomány > QD Chemistry / kémia
SWORD Depositor: ALEPH SWORD
Depositing User: ALEPH SWORD
Date Deposited: 29 Sep 2016 07:59
Last Modified: 29 Sep 2016 07:59
URI: http://real-eod.mtak.hu/id/eprint/3458

Actions (login required)

Edit Item Edit Item